Social Icons

Pages

Tuesday, February 19, 2013

BUAT WATAK FIKSYEN ANDA SENDIRI (UTK YG MALAS & XPANDAI LUKIS)

Assalamualaikum...Fuhh!! time rehat kerja ni..sempat lagi wat satu entry haha.. okeyh! kali ni aku nk kongsilah sikit care mcm mane korang boleh create watak fiksyen korang tanpe kemahiran melukis tapi nampak superb ala2 komik marvel, hanya perlukan kemahiran imiginasi jer..kat bawah ni aku tunjuk dulu watak yang aku da create berdasarkan  individu disekeliling aku..okey usha2 dulu..



yang ni aku buat mase bosan...watak ni aku buat berdasarkan sorang member aku..haha ni ha dia..


susah nak wat iras2 tu boleh la kot..ok! korang pon boleh jugak buat seberape banyak watak yang korang nak..macam mane?? okey korang pegi kat web ni.. http://www.heromachine.com/heromachine-3-lab/




haaaa.. ni la web dia..cume yang aku lemah sikit..kene wat secara online..lau xde internet xleh nak buat..ape2 pun selama mencuba la yer...


note: sori ipin pinjam gambar kau satu hehehe...

Thursday, February 7, 2013

MEMORI KTMP KL~~ PART1

Huarrgghh!! org nk berblog kite pon sibuk nak juge..update malas...motif buat blog? xde? takde arah tuju..saje2 suke..nak merepek sorang2 xde org bace..ibaratnye blog ni mcm tempat luahan jer..hoho okeh2x kali ni nak upload gambar jer..malas nk taip panjang..gambar kenangan sepanjang aku bergelar student kat KTMP KL. mulekan dengan gambar2 tahun pertama..bismillah...


ni uniform kolej aku..putih suci dan bersih.. (ni bkan aku)


hoho..laponye..ni kumpulan nasyid ni..sbelum join ptandingan makan dulu!!


oi..oi..oi sapa upload gambaq ni!! (gambar xberkenaan) abaikan~~


ni la roomate aku mase sem 1..=.=' (tp ni bkn bilik aku..sepah malu nk ngaku)


ape? kenape muke dorg camtu? lapo tu..blan pose..tgh tggu berbuke..







sesi makan bermula dgn extreamnye..mcm kebuluran xmkn setahun (mlm tu seme yg terlibat mmg xterawih da..perut nk pecah belake)

motif gambar ni ape? xnmpak ke cahaye keimanan tu..ditambah dgn background sejadah.. gambar ni dihantar utk pemilihan hero cerita ketika cinta bertasbih..~~














malas nk beri penerangan..ni gambar berbuke puase ngan dak kelas n lecturer..kamera sape ni?? gambar buruk la!!
okeh sekian saje la gambar2 untuk tahun pertama ni..ade lagi banyak..tapi tah ape2 jer...tahun 2 dan 3 bakal mnyusul.. zzzzzzzzzz....wassalam~~
=(tengah cari gambar lame2.. =.=')=